231 miljoner till Barncancerfonden

Under året ska deltagarna inte bara förbereda sig på att cykla dryga 1.200 km till Paris, utan förpliktar sig också att göra en insats för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer.

År 2021 donerade Team Rynkeby – God Morgon 35 miljoner SEK till Barncancerfonden i Sverige. Totalt har projektet donerat 231 miljoner kronor till Barncancerfonden, sedan starten i Sverige 2011.

TEAM RYNKEBY CYCLING CLUB (TRCC)

TRCC har skapats för deltagare som har gjort resan till Paris en eller flera gånger och nu letar efter nya utmaningar och upplevelser. Dessa cyklister, som har spenderat mycket tid och energi på att göra skillnad för allvarligt sjuka barn, vet vad den gula tröjan står för. 

Att cykla till Paris kanske inte alla kan göra, men nu har du chansen att uppleva känslan där man tillsammans som ett lag gör en insats för någon annan. Delta i vårt event och bli en del av den unika och mycket tillfredsställande TRCC-upplevelsen.

Boka in:

Lördagen den 21 Maj då syns vi på Mantorp Park utanför Linköping
Lördagen den 10 september då syns vi på Ring Knutstorp utanför Helsingborg.

https://www.youtube.com/watch?v=ddajeckvZ34&feature=youtu.be

Team Rynkeby 2021

När Team Rynkeby nu genomför sin 21:e säsong kommer tusentals deltagare från tretton europeiska länder att vara förenade i ett  välgörenhetsprojekt som ger  exceptionella gemenskap med mål att utrota barncanser.
Eventet startade 2011 och har fram till idag samlat in över 651 milj kr.

Team Rynkeby – God Morgon stöttar barn med allvarliga sjukdomar.
16 lag från Sverige, 300? deltagare startade sin resa mot Paris i slutet av september?
Deltagarna täcker själv de utgifter som är kopplade till deltagandet i cykellaget.
I Sverige går alla insamlade medel till Barncancerfonden, medan pengarna som samlas in via Skolloppet går till Barnhjärnfonden.
Målet är att slå förra årets rekord på 41 Milj kr?